Comunicat de presă de avertizare timpurie cu privire la Atmofizer Technologies Inc.

Conținutul articolului

TORONTO — SOL Global Investments Corp. („Companie” sau ”SOARE Global”) (CSE: SOL) (OTCQ SOLCF) (Frankfurt: 9SB) anunță că la 3 februarie 2022, Compania a înstrăinat un total de 1.300.000 de acțiuni ordinare (fiecare un „CommonShare”) de la Atmofizer Technologies Inc. (“Atomizator”) („Aranjament”). Ca urmare a cedării, SOL Global deține acum mai puțin de 10% din acțiunile ordinare emise și în circulație, pe o bază parțial diluată.

Imediat înainte de Cedare, SOL Global deținea 7.139.200 de acțiuni ordinare și 1.299.999 de bonuri de cumpărare de acțiuni ordinare („Mandate”), reprezentând 10,30% din acțiunile ordinare emise și în circulație pe o bază parțial diluată. Imediat după cedare, SOL Global a deținut restul de 5.839.200 de acțiuni ordinare și 1.299.999 de bonuri, reprezentând aproximativ 8,71% din acțiunile ordinare emise și în circulație, pe o bază parțial diluată.

Conținutul articolului

SOL Global poate, în funcție de piață și de alte condiții, să-și crească sau să-și reducă proprietatea efectivă asupra titlurilor de valoare ale Atmofizer, fie în tranzacții pe piața liberă, prin acorduri negociate privat sau în alt mod, sub rezerva mai multor factori, inclusiv condițiile generale de piață și alte condiții disponibile. investiții și oportunități de afaceri.

Începând cu data prezentului, SOL Global nu mai deține și nu mai controlează efectiv 10% sau mai mult din acțiunile ordinare emise și în circulație. În consecință, SOL Global nu mai este obligată să depună rapoarte de avertizare timpurie în conformitate cu cerințele Instrumentului național 62-103 – Sistemul de avertizare timpurie și problemele legate de oferta de preluare și raportarea din interior Proprietatea sau controlul efectiv al SOL Global asupra acțiunilor ordinare din nou, cu excepția cazului în care crește peste 10% din acțiunile ordinare emise și în circulație ale Societății.

Acest comunicat de presă și raportul de avertizare timpurie depus în legătură cu Dispoziție au fost depuse cu întârziere din cauza unei erori administrative.

Un raport de avertizare timpurie întocmit în conformitate cu cerințele Instrumentului național 62-103 – Sistemul de avertizare timpurie și problemele legate de oferta de preluare și raportarea din interior de SOL Global a fost depusă pe SEDAR la www.sedar.com sub profilul Atmofizer. Pentru a obține mai multe informații sau pentru a obține o copie a raportului de avertizare timpurie care urmează să fie depusă în legătură cu acest comunicat de presă, vă rugăm să contactați SOL Global la datele de contact menționate mai jos.

Despre SOL Global Investments Corp.

SOL Global este un holding diversificat de investiții și capital privat angajat în sectoarele cu capitalizare mică și medie. Parteneriatele de investiții ale SOL Global variază de la poziții minoritare până la participații strategice mari cu mandate active de consiliere. Cele șapte segmente de afaceri principale ale companiei includ Retail, Agricultură, QSR & Hospitality, Media Technology & Gaming și New Age Wellness.

Sediul central al companiei este situat la 100 King Street West, Suite 5600, Toronto, Ontario, M5X 1C9.

Vezi versiunea sursă pe businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220211005626/ro/

contacte

SOL Global Investments Corp.
Paul Kania, director financiar
Telefon: (212) 729-9208